full screen background image
ur11892075_1457167187922216_483877837483153610_n

Urban Owl: Τα χειροποίητα ελληνικά γυαλιά που έχουν καταπλήξει τα ξένα ΜΜΕ

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Μία ελληνική startup έχει εντυπωσιάσει τα παγκόσμια μέσα, προβάλλοντας την δημιουργική και παραγωγική πλευρά της χώρας μας.

Ο λόγος για την Urban Owl Eyewear του Δημήτρη Διαμάντη, η οποία παράγει χειροποίητα γυαλιά ηλίου κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα και στοχεύει τις αγορές της Ευρώπης.

Η πορεία της εταιρείας, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα, αποδεικνύει ότι η φιλοδοξία και η παραγωγικότητα είναι ακόμα ζωντανές στην Ελλάδα.
ur11863225_1459055701066698_8871813263990031707_n

Η ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων γυαλιών που συνιστά και μέρος της επιτυχίας τους, είναι οι μοναδικοί φακοί που διαθέτουν και οι οποίοι περιέχουν σπάνια στοιχεία που έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ήλιου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των κύριων χρωμάτων όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο και το μπλε, που δημιουργούν μια έντονη αντίθεση που οδηγεί σε ανώτερη εστίαση. Παράλληλα αυτοί οι καινοτόμοι φακοί προστατεύουν το χρήστη από όλες τις πηγές μπλε και υπεριώδους φωτός, από τον ήλιο, μέχρι τις οθόνες των tablets και υπολογιστών.
chyznhmviqt9to4tk0vg

Οπως εξηγεί ο ίδιος ο εμπνευστής της εταιρείας, Δημήτρης Διαμάντης: «Θέλω να αποδείξω ότι οι νέοι Έλληνες μπορούν να εξακολουθούν να ελπίζουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Εχω ακούσει ανθρώπους να κατηγορούν τους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες, εργάζονται λίγο και γενικά ότι αξίζουν ότι παίρνουν. Αυτό δεν είναι η Ελλάδα. Θέλω να παρουσιάσω μια άλλη πλευρά του ελληνικού λαού».
owl5_0

Οσο για το όνομα της εταιρείας, το Urban (=αστικό) αντιπροσωπεύει το σύγχρονο τρόπο ζωής, ενώ το Owl (= κουκουβάγια) στην αρχαία Ελλάδα συνόδευε την θεά Αθηνά και έχει χρησιμοποιηθεί ως σύμβολο γνώσης, σοφίας, οξυδέρκειας και πολυμάθειας.

Ο συνδυασμός των δύο, Urban Owl, προτείνει τις αξίες και τα σύμβολα που ξεπερνούν το χρόνο και σήμερα είναι ακόμη πιο σημαντικά στην εποχή της ψηφιακής πληροφορίας.

ebeytm50lirqlguftoit_1

Eνα μεγάλο μέρος αυτού του πρότζεκτ επικεντρώνεται στην αλληλεγγύη για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή με μια αξιόπιστη μη κερδοσκοπική οργάνωση στην Ελλάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη διαφάνεια όλων των συναλλαγών.

Για κάθε ζευγάρι γυαλιά ηλίου Urban Owl που πωλούνται σε αυτή την εκστρατεία η εταιρεία θα δίνει 5 ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ παρέχονται Gold και Platinum πακέτα μεγαλύτερα ποσά στη μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Urban Owl.

Πηγή: iefimerida.gr
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ