full screen background image
ελαιόλαδο

Το Ελληνικό ελαιόλαδο κατακτά την χώρα του «μαύρου χρυσού»

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Η επίσημη πρώτη της πολυτελούς έκδοσης του ελαιολάδου E-LA-WON με φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων κέρδισε τις εντυπώσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

“ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΔΙ”

Λανσάρισμα του ακριβότερου Ελληνικού ελαιολάδου “ELAWON GOLD” στα Εμιράτα.

Στις 27/02/16 στο Ντουμπάι παρουσιάστηκε ένα διαφορετικό προϊόν ελιάς. Πρόκειται για ένα «χρυσό ελαιόλαδο » που τόσο η σύνθεσή του, το χρώμα, η υφή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει, όσο και η πολυτελής συσκευασία του δεν άφησαν ασυγκίνητη τη χώρα του μαύρου χρυσού.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΔΙ

Ο κ. Ιωάννης Καμπούρης, εκπρόσωπος της εταιρείας “OLIVELAWON” παρευρέθηκε στην παρουσίαση του πολυδιάστατου μέσου επικοινωνίας υποστήριξης και έμπνευσης των Ελλήνων στα Εμιράτα
“ELLINES IN EMIRATES” όπου μέσα από τη στήλη Greek Exclusive Products του περιοδικού παρουσίασε το exclusive προϊόν με φύλλα βρώσιμου χρυσού στους παρευρισκόμενους, τους οποίους προέτρεψε να γνωρίσουν καλύτερα στο
http://www.ellinesinemirates.com/naviga…/greek-products.html , όπου γίνεται εκτενής παρουσίαση.

Στα πλαίσια της παρουσίασης του περιοδικού όπου έγινε και το λανσάρισμα του exclusive χρυσού λαδιού, δόθηκαν δώρα σε τοπικούς επιχειρηματικούς αλλά και κυβερνητικούς φορείς που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το
“E-LA-WON”.

Ο κ. Καμπούρης τις επόμενες μέρες συναντήθηκε με φορείς, στο Ντουμπάι αλλά και στο Άμπου Ντάμπι όπου συνάντησε τοπικούς λάτρεις της Ελληνικής ποιότητας λαδιού που αμέσως εντυπωσιάστηκαν από τα χαρακτηριστικά του και την εξαιρετική του συσκευασία.
Περιλαμβάνοντας στη σύνθεσή του φύλλα βρώσιμου χρυσού γίνεται επίσης υπέροχο δώρο ως πρεσβευτής των ελληνικών ελίτ προϊόντων ποιότητας.
Ο ίδιος επίσης ανέφερε πωςαυτό το υπέροχο προϊόν εστάλει ως δώρο σε πέντε δισεκατομμυριούχους σύμφωνα με το περιοδικό “FORBES”

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΔΙ

Κατά την παραμονή του στα Εμιράτα υπέγραψε συμφωνία και για τα υπόλοιπα προϊόντα ποιότητας της E-LA-WON με την εταιρεία G & D Natural Products DWC LLC που αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπευσης περίπου 120 προιόντων μέχρι στιγμής από Ελλάδα για τα Η.Α.Ε.
Η υποστήριξη και προώθηση του εμπορικού δικτύου της εταιρείας για την Μέση Ανατολή γίνεται από τον κ. Πάνο Μανωλόπουλο Vice President της Stanton Chase Middle East και την υπεύθυνη οργάνωσης του Ελληνικού δικτύου κ. Ευανθία Βουράκη, CΕΟ Food and Beverage Trading και υπεύθυνη αξιολόγησης και τοποθετήσεων των ελληνικών προιόντων για το δίκτυο της εταιρείας G & D στα Η.Α.Ε.
Τη διαφημιστική του καμπάνια και την επικοινωνία ανέλαβε η ομάδα του «Εllines In Emirates” που εκπροσωπεί επιχειρηματίες που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά των Εμιράτων και ετοιμάζει για τον Μάιο έντυπο και ηλεκτρονικό οδηγό για Ελληνικά πολυτελή προϊόντα που θα ήθελαν να προσεγγίσουν την αγορά και για τον Οκτώβριο το πρώτο φόρουμ για τις Ελληνικές γεύσεις στα Εμιράτα.

Η διάθεση θα ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται να γίνει ένα από τα αγαπημένα προϊόντα προτίμησης των Εμιρατινών. Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος από την αποδοχή του προϊόντος και τη φιλόξενη διάθεση των Ελλήνων αλλά και των Εμιρατινών.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μας για τις ανάγκες της επικοινωνίας αυτού του εξαιρετικού προϊόντος κατάλαβαμε κάτι πολύ σημαντικό, ότι αυτός ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτό το χρυσό λάδι ένα ειναι σίγουρο, ότι έχει χρυσή καρδιά!!!

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ