full screen background image
Bunyadi

Bunyadi:Εστιατόριο για γυμνιστές κάνει θραύση στο Λονδίνο !

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Περισσότεροι από 34 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα «γυμνό» δείπνο στο Bunyadi, το νέο εστιατόριο του Λονδίνου, όπου τα ρούχα είναι… προαιρετικά.

Ετοιμάζεται να ανοίξει τον Ιούνιο στο κεντρικό Λονδίνο και πρόκειται να σερβίρει δείπνο άλλου τύπου με τη συνοδεία… ρόμπας, ενώ στις εγκαταστάσεις του θα βρίσκονται αποδυτήρια για τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους, χωρίς ρούχα.

Στο εστιατόριο θα υπάρχει χώρος για 42 επισκέπτες τη φορά, σε τοποθεσία που ακόμη δεν αναφέρεται, που σημαίνει ότι αρκετές χιλιάδες κόσμου θα απογοητευτούν, αν αναλογιστούμε ότι ήδη πάνω από 34 χιλιάδες άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να δειπνήσουν στις εγκαταστάσεις του. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο κόσμος αναζητά την απελευθέρωση ακόμη και από τα ρούχα του, είτε βρίσκεται στη σάουνα, είτε στην παραλία, είτε απλώς για φαγητό.

Επιστροφή στη φύση

Με περίπου 80-85 ευρώ το άτομο για φαγητό και ποτό, οι επισκέπτες του Bunyadi θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πού θα καθίσουν, ανάλογα με το αν επιθυμούν να φορούν ή όχι τα ρούχα τους, ενώ θα τους σερβίρει… ημίγυμνο προσωπικό. Οι selfies και κάθε είδους φωτογραφίες αποκλείονται, αφού οι επισκέπτες θα πρέπει να μην έχουν κινητό μαζί για να μπουν στο εστιατόριο και το όλο concept του εστιατορίου θα βασίζεται στην «επιστροφή στη φύση», σε ένα περιβάλλον απόλυτα φυσικό, όπου τόσο το εστιατόριο, όσο και η κουζίνα θα λειτουργούν χωρίς ρεύμα ή αέριο.

Το μενού του θα περιλαμβάνει vegan και κανονικά πιάτα, τα οποία θα ετοιμάζονται σε φωτιά από ξύλα, από σεφ που ας ελπίσουμε να φορούν περισσότερα από μια ποδιά και δίχτυ για τα μαλλιά. Το φαγητό θα σερβίρεται σε πήλινα σκεύη και θα τρώγεται με βρώσιμα μαχαιροπίρουνα, ενώ τα ξύλινα τραπέζια θα χωρίζονται μεταξύ τους από μπαμπού και ψάθινα διαχωριστικά.

Όπως αναφέρει και ο Seb Lyall, του οποίου η εταιρία Lollipop «κρύβεται» πίσω από το «γυμνό» εγχείρημα, το Bunyadi θα προσφέρει στους πελάτες του γνήσια απελευθέρωση, τόσο μέσα από το ανεπεξέργαστο φαγητό του, όσο και από το περιβάλλον του, το οποίο θα είναι απαλλαγμένο από τη σύγχρονη τεχνολογία και το ανάλογο lifestyle.

bunyadi1

Κοινωνικό πείραμα

Ένα τέτοιο εστιατόριο, όπως το Bunyadi, καταλαβαίνετε ότι μπορεί εύκολα να αποτελέσει κάποιο είδους κοινωνικό πείραμα, που θα φανερώσει το πόσο μπορεί να απελευθερωθεί ο κόσμος σήμερα και ειδικά την ώρα του φαγητού, αλλά και το κάτα πόσο μπορεί κάτι τέτοιο να έχει διάρκεια στο χρόνο.

Η επιλογή ανάμεσα σε θέσεις για ντυμένους και μη και η επιλογή του να κρατήσει κάποιος τη ρόμπα του ή να τη βγάλει θα φανερώσει πολλά για τον κόσμο, ενώ ο ίδιος ο Lyall πιστεύει ότι οι περισσότεροι θα θέλουν να βγάλουν –τουλάχιστον μερικώς- τα ρούχα τους.

Μέχρι και 2 χιλιάδες ενδιαφερόμενοι θα έχουν ένα περιθώριο 2 ωρών να κλείσουν τραπέζι προτού οι θέσεις τους πάνε στις επόμενες 2 χιλιάδες κόσμου που περιμένει. Κι όσο κι αν το «γυμνό» εστιατόριο δεν μοιάζει ιδανική επιλογή για πρώτο ραντεβού, για τα ζευγάρια που γνωρίζονται χρόνια θα μπορούσε να αποδειχτεί μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία και περιπέτεια –αν και δεν ενδείκνυται για πρόταση γάμου, αφού δεν θα υπάρχει… τσέπη για το δαχτυλίδι!

 

phgh : clickatlife.gr
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ