full screen background image
fine drinking

Γιορτή « fine drinking » στην Αθήνα

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το World Class συνδιοργανώνουν το Athens Fine Drinking by World Class, την πρώτη γιορτή για την κουλτούρα του fine drinking, 1 με 4 Ιουνίου σε ένα pop-up bar στο Παλαιό Χρηματιστήριο και σε συνεργασία με 23 κορυφαία bars του κέντρου της Αθήνας, διαμορφώνουν τον χάρτη ενός νέου θεσμού που αποθεώνει μοναδικά spirits και προσφέρει fine drinking εμπειρίες.

 

Οι διοργανωτές

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το World Class, η κορυφαία πλατφόρμα της τέχνης του mixology παγκοσμίως, συνδιοργανώνουν το Athens Fine Drinking by World Class, έναν θεσμό που φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμα και αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού. Άλλωστε, τα μοναδικά spirits που πρωταγωνιστούν θα αποθεωθούν στα χέρια κορυφαίων Ελλήνων bartenders στην πιο αναπτυσσόμενη και συναρπαστική bar σκηνή της Ευρώπης.

Το κέντρο

Στον πυρήνα του Athens Fine Drinking θα βρίσκεται το Παλαιό Χρηματιστήριο φιλοξενώντας έξι pop-up bars που θα σερβίρουν μοναδικά cocktails με βάση κορυφαία spirits. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο έχουν προγραμματιστεί κάθε βράδυ καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διαφορετικά events, πρωτότυπα serves και mentorings που θα έχουν σχέση με την μύηση του κοινού στην κουλτούρα και την φιλοσοφία του fine drinking.

Η εξερεύνηση

Το Athens Fine Drinking θα είναι όμως και μια συναρπαστική διαδρομή που θα ενώνει 23 κορυφαία bar του κέντρου της Αθήνας που για το συγκεκριμένο διάστημα θα σερβίρουν και έναν επιπλέον κατάλογο με κοκτέιλ, εμπνευσμένα από τον νέο μεγάλο θεσμό. Παράλληλα, με γευσιγνωσίες και master-classes, bartenders των bar που συμμετέχουν στο θεσμό, θα αποκαλύπτουν τα μυστικά και τις γευστικές δυνατότητες των premium spirits.

Το Athens Fine Drinking 

Μια τελετουργία εξερεύνησης και απόλαυσης με όλες τις αισθήσεις. Ανακάλυψη της δημιουργικότητας των κορυφαίων bartenders, που αποσπούν όλο και περισσότερα διεθνή βραβεία, βάζοντας στον παγκόσμιο χάρτη τα bar της Αθήνας.

BBSitePernodBrands

Μύηση στα premium spirits, τα ποτά εκείνα που για να δημιουργηθούν απαιτείται βαθιά γνώση και κορυφαίες πρώτες ύλες. Μια μεγάλη γιορτή, μια υπέροχη εμπειρία που ενώνει τους ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό, που ενδιαφέρονται για τις σωστές πρώτες ύλες και τονώνει τους δεσμούς φιλίας σαν ένας νέος κώδικας επικοινωνίας.

Μύηση στην κουλτούρα του καλού ποτού, στο σύμπαν των spirits και των cocktails, αυτού του παγκόσμιου κύματος αλχημείας, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε.

Γενική είσοδος και για τις 4 ημέρες: 10€ ποσό που περιλαμβάνει 2 signature cocktails δικής σας επιλογής στο Pop-Up bar στο Παλαιό Χρηματιστήριο, τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε mentoring sessions, αλλά και τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά ποτά σε προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα barsτης Αθήνας.

Ώρες λειτουργίας Pop-Up @Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών: 19:00-24:00

Συμμετέχοντα Bars

7 Jokers, 42, 360°, Α For Athens, Baba au Rum, Bank Job, Bar De Τhéâtre, Barreldier, Grand Bretagne (Alexander’s Bar, Alexander’s Cigar Lounge, Roof Garden Bar & Bar 8), Dizzy Mo, Drunk Sinatra, Faust, Odori, Rehab, Six d.o.g.s, Tailor Made, The Trap, The Clumsies, Toy Café, Zonars, ΦΟΥΑΡ.

Info
Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών
Σοφοκλέους 10

To timing

Ο τελικός του World Class και η ανάδειξη του νικητή bartender που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο τελικό τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα αποτελέσει την αφετηρία του Athens Fine Drinking, στις 30 και 31 Μαΐου σε κλειστό κύκλο. Κατόπιν, στον πυρήνα του Athens Fine Drinking θα βρίσκεται το Παλαιό Χρηματιστήριο φιλοξενώντας έξι pop-up bars που θα σερβίρουν cocktails με βάση κορυφαία spirits. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές δραστηριότητες, events, serves και mentorings, ενώ 23 bar του κέντρου της Αθήνας θα σερβίρουν για το συγκεκριμένο διάστημα και έναν επιπλέον κατάλογο με κοκτέιλ εμπνευσμένα από τον νέο θεσμό.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ