full screen background image
collage_arthro_b

Β’ Ψυχιατρική: Εφημερεύει και… θεραπεύει φέτος το χειμώνα!

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Το Γκάζι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ωστόσο όπως όλα γύρω μας, έτσι και η διασκέδαση βιώνει την δική της «κρίση». Πάντα όμως και παντού υπάρχουν οι «σταθερές αξίες» όπως συνηθίζουμε να λέμε. Μία από αυτές στον Κεραμεικό, βρίσκεται στην οδό Περσεφόνης 39.

Φίλοι και γνωστοί μου έλεγαν τον τελευταίο καιρό να περάσουμε μια βόλτα από την Β’ Ψυχιατρική και δεν ήταν οι μόνοι. Και εξηγούμαι. Όπως οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ περνάω κάποιες ώρες την ημέρα πάνω από έναν υπολογιστή ή ένα κινητό λόγω και της δουλειάς και όπως γίνεται αντιληπτό το Facebook είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Εκεί λοιπόν έβλεπα 1-2 ποστ την ημέρα για τα πάρτι που έρχονται, καθώς και ωραία κολάζ με φωτογραφίες που μου κέντριζαν το ενδιαφέρον. Ε, δεν ήθελα και πολύ για να περάσω μια βόλτα από τον «Ψυχίατρο». Η Β’ έχει ανέβει αρκετά φέτος, διοργανώνει κάποια από τα μεγαλύτερα πάρτι καθημερινά και είναι από τα μαγαζιά που ξεχωρίζουν.

Λίγο η ονομασία που σε παραπέμπει σε κάτι αλλιώτικο, λίγο η «τρέλα» που κουβαλάνε όλοι από την υποδοχή μέχρι τους σερβιτόρους, δεν γίνεται να μην κλείσεις ένα ραντεβού στην πιο must κλινική της νυχτερινής Αθήνας!

Αν και λειτουργεί 7 στα 7, Παρασκευή, μετά τη δουλειά και για να υποδεχθείς όπως αρμόζει το Σαββατοκύριακο μία είναι η λύση; Ένα ποτό με την παρέα σου. Έτσι λοιπόν πήρα 4-5 φίλους/ες  και πήγαμε στο Γκάζι. Η Β’ Ψυχιατρική απέχει μόλις  λίγα μέτρα από τον σταθμό του Κεραμεικού και είναι από τα μαγαζιά που βλέπεις και σου δίνουν την εντύπωση ότι κάτι καλό θα γίνει εδώ.

Έτσι... τρελαίνονται στη Β' κάθε ξημέρωμα!

Έτσι… τρελαίνονται στη Β’ κάθε ξημέρωμα!

Λένε, μάλιστα, ότι τα καλά μαγαζιά φαίνονται στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Εκείνες που λίγοι προσέχουν, ακόμα πιο λίγοι εκφράζουν, αλλά έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους ιθύνοντες μιας επιχείρησης. Όπως η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ευγένεια του προσωπικού, που πιστέψτε με παίζουν ιδιαίτερο ρόλο σε ένα μαγαζί. Έχουν υπάρξει φορές που έχω φύγει από μαγαζί που μου άρεσε λόγω της κακής εξυπηρέτησης και της αγένειας του προσωπικού.

Από εκεί και πέρα για να πας σε ένα κλαμπ (και να ξαναπάς), οι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι τουλάχιστον δύο: Πρώτον να σερβίρει καλά ποτά και δεύτερο να έχει τον κόσμο που σου αρέσει. Απευθυνόμενος κυρίως στο αντρικό κοινό, γνωρίζετε πόση βαρύτητα έχει το δεύτερο…

Ο καλός ο κόσμος που λέγαμε...

Ο καλός ο κόσμος που λέγαμε…

Το συγκεκριμένο κλαμπ έχει «χτίσει» πολύ καλό όνομα από τον περσινό χειμώνα όταν και άνοιξε στο Γκάζι και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να αποκτήσει το κοινό του, πράγμα δύσκολο για ένα νυχτερινό μαγαζί.

Και γι’ αυτό δεν βρίσκεται τυχαία στη λίστα με τα καλύτερα κλαμπ της Αθήνας.

Γιατί για να είναι ένα μαγαζί sold out κάθε μέρα σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν γι΄αυτό, αγαπούν αυτό που κάνουν. Και όλοι γνωρίζουμε πως αν αγαπήσουμε αυτό που κάνουμε, τότε πολύ δύσκολα θα αποτύχουμε.

Η φώτο που ακολουθεί είναι λίγο μετά τις 04:00 και η αναμονή ξεπερνάει τα 30 άτομα! Φανταστείτε τι γίνεται μέσα δηλαδή…

14611081_602236943293079_1658823879191468784_n

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, πράγμα που όλοι βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Όλοι όμως χρειαζόμαστε ένα παραθυράκι στη διασκέδαση. Πόσο δε μάλλον όταν η διασκέδαση συνοδεύεται και από… ιατρική παρακολούθηση. Like a Boss, The Pelicans, Karampola, Obsession, Boulebous & Opa Opa, Vitamin B, Pare to Risko Ki Ela, είναι κάποιες από τις… θεραπείες που προσφέρει καθημερινά η Β΄.

Στην οδό Περσεφόνης 39 στην πλατεία του Κεραμεικού θα σας περιμένει καθημερινά ο Ψυχίατρος. Μια επίσκεψη δεν έβλαψε κανέναν. Αντιθέτως μια… συνεδρία που και που πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένη πια.

Διεύθυνση: Περσεφόνης 39, Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 697 703 7271

Συγγραφή: Επισκέπτης Β Ψυχιατρικής ( Χάρης Καραγιάννης )
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ