full screen background image
Brittany Palmer Celebrates Playboy Cover at Gallery Nightclub

Ο οδηγός για να προσεγγίσεις γυναίκες στα κλαμπ

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Είναι πολλά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ένας άντρας σε ένα κλαμπ, χωρίς να έχει σημασία όσο όμορφος τυχαίνει να είναι. Δεδομένου ότι κανένας άντρας δεν μπόρεσε να καταλάβει ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες, πήγαμε απευθείας στην πηγή και ρωτήσαμε 4 γυναίκες τις ακόλουθες 4 ερωτήσεις.

1. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σε προσεγγίσει ένας άντρας στο μπαρ;

2. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να χορέψει κάποιος ώστε να προσελκύσει το βλέμμα σου;

3. Ποια πράγματα κάνει κάποιος σε ένα κλαμπ που σε ξενερώνουν τελείως;

4. Τι σου αρέσει να φοράει ένας άντρας στο κλαμπ, στο οποίο δεν υπάρχει κάποιο «dress code»;

 

Λιζ, 23 ετών

1. Ο καλύτερος τρόπος για να με προσεγγίσεις στο κλαμπ είναι να μην με προσεγγίσεις καθόλου. Δυστυχώς είμαι αρκετά «ρηχή» και σούπερ επιλεκτική. Πολλές γυναίκες που ξέρω ελκύονται από άνδρες που έχουν χιούμορ και δεν φοβούνται τον αυτοσαρκασμό. Εάν κάποιος περιμένει να αφήσω την παρέα μου για να πιω ένα ποτό μαζί του και να με χαιρετίσει από την άλλη άκρη λέγοντας κάτι έξυπνο θα με έκανε να γελάσω και θα τραβούσε την προσοχή μου.

2. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι απολύτως σίγουρη ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για έναν άνδρα να χορεύει στο κλαμπ. Πάντως εάν θέλει να χορέψει με κάποια στο κλαμπ θα πρέπει πρώτα να την ρωτήσει.

3. Οι κακές χορευτικές κινήσεις από το νούμερο 2. Επίσης με ξενερώνει όταν κάποιος προσπαθεί να «αναδειχθεί» ξοδεύοντας πολλά χρήματα και κερνώντας ποτά το μαγαζί και την παρέα του. Προφανώς πρόκειται να αποδεχθώ τα ποτά, αλλά όχι και την αλαζονεία. Κάτι άλλο που με ξενερώνει είναι όταν κάποιος έχει βάλει «στόχο» μία κοπέλα από την παρέα και δεν προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία και με τους υπόλοιπους. Εάν κάποιος αγνοεί την παρέα μου τότε το πιο πιθανό είναι να με παροτρύνουν να μην του ξαναμιλήσω κι επίσης φαίνεται σαν να θέλει να τελειώσει γρήγορα τη… δουλειά!

4. Σε ένα κλαμπ χωρίς dress code το καλύτερο ντύσιμο για έναν άνδρα είναι εκείνο που τον κάνει να νιώθει άνετα. Εάν κάποιος πάει στο κλαμπ και θέλει να νιώθει αρκετά βέβαιος για να προσεγγίσει μια γυναίκα θα πρέπει πρώτα να είναι συμφιλιωμένος με τον εαυτό του. Όσον αφορά την προσωπική προτίμηση, θα ήθελα ένα μαύρο τζιν και μια μπλούζα. Όχι αθλητικά παπούτσια και όχι μπλούζα με βαθύ V.

 

Σάρα, 23 ετών

1. Αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση. Μόλις γνωριστήκαμε, δεν γνωρίζω πόσες ανασφάλειες έχεις. Αυτό που χρειάζομαι είναι να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι. Κάνε μου οποιοδήποτε κοπλιμέντο και μετά ζήτα μου να χορέψουμε.

2. Η επαφή με τα μάτια. Αλλά όχι για πολύ, μην γίνεσαι τρομακτικός. Τόσο όσο για να καταλάβω ότι κοιτάς εμένα και όχι τις άλλες από πίσω. Λίγο φλερτ προχωράει σε μεγάλο βαθμό.

3. Όταν ένας άντρας είναι πολύ ντροπαλός και δεν έχω πράγματα να συζητήσω μαζί του. Όταν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τον ευγενικό μου τρόπο για το ότι δεν θέλω να χορέψω μαζί του. Όταν ένας άνδρας δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του  και ότι μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά όταν δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας δείχνει ότι δεν είναι σίγουροι για άλλες πτυχές της ζωής σας, είτε δηλαδή το σεξ, την αγάπη και την καριέρα.

4. Καθαρά ρούχα, πλυμένα μαλλιά, ξυρισμένο πρόσωπο και βουρτσισμένα δόντια. Μου αρέσουν τα τζιν εάν είναι φορεμένα σωστά, οι μπλούζες και οι ζακέτες. Κάνε μια προσπάθεια γιατί τα ίδια περιμένεις και από τις γυναίκες.

 

Κάιλα, 23 ετών

1. Με αυτοπεποίθηση. Αφήστε την αναιδή συμπεριφορά για τους φίλους σας.

2. Είναι πιο ελκυστικό για μένα να βλέπω κάποιον να περνάει ωραία με την παρέα του. Ο χορός δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο για μένα.

3. Να με αγγίζεις χωρίς να έχουμε μιλήσει καν με ξενερώνει απίστευτα. Είναι περίεργο και δυσάρεστο. Σε γενικές γραμμές δεν είναι ωραίο να «τρίβεσαι» εκτός και αν είσαι στην προ-εφηβεία.

4. Μαύρα τζιν και κάτι ωραίο από πάνω. Πουκάμισο κατά προτίμηση.

 

Σάρα, 20 ετών

1. Από την άποψη των σχέσεων δεν με πλησιάζουν σε ένα κλαμπ. Από την άποψη κάτι πιο προσωρινού κέρνα με ένα ποτό, ζήτα μου να χορέψουμε και δοκίμασε την τύχη σου στην τελευταία κλήση.

2. Όταν διασκεδάζει. Με μια μπύρα στο χέρι προφανώς.

3. Να με αγγίζουν οπουδήποτε ανάρμοστα. Πραγματικά δεν με ξέρεις τόσο καλά.

4. Εφαρμοστά τζιν και κάποιο είδος μπλούζας με V. Τόσο όσο για να μπορέσω να πάρω μια ιδέα από το σώμα σου.

Πηγή: brobible.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ