full screen background image
friends

Ποιο ζώδιο είναι ο καλύτερός σου φίλος;

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Υπάρχουν ζώδια που τα πάνε καλά, ζώδια που… ανέχονται το ένα το άλλο και ζώδια που θέλουν να σκοτώσουν το ένα το άλλο. Υπάρχουν, όμως, και κάποια ζώδια που μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, γιατί η σχέση τους είναι καρμική. Οι προσωπικότητές τους συμπληρώνουν η μία την άλλη, όπως το γιν και το γιανγκ. Ποιο είναι, λοιπόν, το δικό σου ζώδιο/αδελφή ψυχή;

Κριός και Τοξότης
Αυθόρμητοι και λάτρεις της περιπέτειας και οι δύο, μπορούν να ζήσουν μαζί τις πιο τέλειες στιγμές. Επιπλέον, η ανάγκη του Κριού να έχει το πάνω χέρι δένει άψογα με την πιο χαλαρή προσωπικότητα του Τοξότη, που θέλει απλά να περνάει καλά.

Ταύρος και Ζυγός
Οι Ταύροι μπορούν να δώσουν τα πάντα στους φίλους τους. Οι Ζυγοί θέλουν τα πάντα από τους φίλους τους. Και αν υπολογίσουμε πόσο προσαρμοστικοί είναι οι Ζυγοί και πόσο δύσκολα αλλάζεις γνώμη σ’ έναν Ταύρο, οι προσωπικότητές τους είναι φτιαγμένες η μία για την άλλη.

Δίδυμος και Υδροχόος
Πολυλογάδες και οι δυο, με πολλά ενδιαφέροντα και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε βαρετή μάζωξη στο καλύτερο πάρτι. Και όταν κάποιος απ’ τους δυο χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του, ο άλλος ξέρει καλά πως δεν χρειάζεται να πιέσει—σε λίγο καιρό θα συμβεί και το αντίστροφο.

Καρκίνος και Ταύρος
Ο Καρκίνος χρειάζεται αγάπη και υποστήριξη. Ο Ταύρος είναι ο καλύτερος για να την δώσει. Ένα πράγμα που πραγματικά έρχεται να δέσει αυτή την φιλία, όμως, είναι το πόσο καλοί ακροατές μπορούν να γίνουν οι Ταύροι (ένα χαρακτηριστικό που σπάνια αναγνωρίζεται). Η κατανόηση που δείχνουν είναι το κλειδί για την καρδιά οποιουδήποτε Καρκίνου.

Λέων και Σκορπιός
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που όχι μόνο μπορεί να αντέξει την ζήλεια του Σκορπιού, αλλά και να την απολαύσει, αυτό είναι ο Λέων. Αλλά αυτή η σχέση δεν θα είναι ποτέ μονόπλευρη: οι Λέοντες είναι εξαιρετικά δοτικοί με τα άτομα που αγαπούν, και ο Σκορπιός θα νιώσει επιτέλους ότι βρήκε έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.

Παρθένος και… Παρθένος
Αυτό το ζώδιο είναι δύσκολο. Από την μία, μπορεί να γίνει ο χειρότερος κριτής του εαυτού του. Από την άλλη, οι προσδοκίες που έχει από τους άλλους είναι πάρα πολύ ψηλές. Τόσο ψηλές, που μάλλον μόνο ένας άλλος Παρθένος θα μπορούσε να τις φτάσει.

Ζυγός και Δίδυμος
Ταυτόχρονα κοινωνικοί, αλλά και μελαγχολικοί πολλές φορές, αυτά τα δύο ζώδια λειτουργούν πολύ καλά ως φίλοι, επειδή ο χαρακτήρας του Ζυγού θα μπορέσει να κάνει την ζωή του Διδύμου λιγότερο ταραχώδη. Την ίδια στιγμή, ο Δίδυμος θα είναι πάντα εκεί για να δώσει ένα απαλό σπρώξιμο στον Ζυγό όταν νιώθει πως ο κόσμος είναι ένα χάος.

Σκορπιός και Ιχθείς
Όλοι έχουμε γνωρίσει εκείνους τους δύο κολλητούς που σπάνια βγαίνουν απ’ το σπίτι, βλέπουν δέκα ταινίες σε μια νύχτα και έχουν τόσα inside jokes, που πλέον δεν καταλαβαίνεις καν τι λένε. Αυτό είναι η φιλία μεταξύ Σκορπιού και Ιχθύος.

Τοξότης και Υδροχόος
Ο Τοξότης ίσως να είναι το καλύτερο ζώδιο (ή, εναλλακτικά, το μόνο ζώδιο) που όχι μόνο θα αντέξει τα ομολογουμένως παράξενα πράγματα που κατεβάζει το μυαλό του Υδροχόου, αλλά θα του αρέσουν και θα τα στηρίξει. Και, επειδή είναι και οι δύο τρομακτικά ανεξάρτητοι, ποτέ δεν έχουν πρόβλημα να ζήσουν μερικές τρέλες ο καθένας μόνος του—ξέρουν ότι το επόμενο πρωί θα τα λένε με καφέ.

Αιγόκερως και Τοξότης
Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι σοβαρός, προσγειωμένος και όλα εκείνα τα ξενέρωτα που λέει ο κόσμος, αλλά έχει και την τρελή του πλευρά. Και ο Τοξότης θα τον βοηθήσει να την βγάλει στην επιφάνεια, και να νιώσει ολοκληρωμένος. Όλες οι σειρές που έχουν σαν βάση την ανεξήγητη φιλία διαμετρικά αντίθετων ατόμων; Αιγόκεροι και Τοξότες είναι.

Υδροχόος και Ζυγός
Όπως καταλάβατε, τα ζώδια του αέρα έχουν σχηματίσει μια μικρή κλίκα, στην οποία δύσκολα μπαίνει άλλος άνθρωπος. Ο Υδροχόος λατρεύει τους φίλους του σε τέτοιο βαθμό, που θα τους βοηθούσαν να θάψουν ένα πτώμα—ακριβώς ό,τι χρειάζεται (μεταφορικά) ένας Ζυγός. Οι Ζυγοί, από την άλλη, μπορούν να καταλάβουν 100% το μυαλό του Υδροχόου, μα και να τον προσγειώσουν ομαλά στην πραγματικότητα όταν το χρειαστεί.

Ιχθείς και Καρκίνος
Εξαιρετικά ευαίσθητοι; Τσεκ. Εσωστρεφείς; Τσεκ. Έχουν ανάγκη να δημιουργούν σχέσεις με γερή βάση; Τσεκ! Αυτά τα δύο ζώδια είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο… και ίσως πού και πού να χρειάζονται κάποιο ζώδιο της φωτιάς για να τα βγάζει από το σπίτι.

Πηγή: in2life.gr
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ