full screen background image
sxeseis

Τα σημάδια ότι σε έχει ψιλοβαρεθεί

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Απαντάει «χαχα» στα μηνύματά σου. Κι αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το παγόβουνο είναι ο/η σύντροφός σου.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο, και τα λοιπά. Σε όλους μας έχει συμβεί, να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο μέχρι πρότινος αξιολάτρευτος, υπερ-ενδιαφέρων, αστείος, υπέροχος σύντροφός μας, είναι πια ελάχιστα αστείος, ούτε κατά διάνοια υπέροχος και καθόλου ενδιαφέρων. Συμβαίνει. Κι ας είστε τώρα έτοιμος να λιθοβολήσεις νοερά τον αμαρτωλό, που (υποψιάζεσαι ότι) τόλμησε να σε βαρεθεί, ενώ μέχρι πρότινος σου έταζε ουρανούς και άστρα. Το έχεις κάνει κι εσύ –σε άλλους, δυστυχώς, αλλά έτσι είναι η ζωή, βρίσκει κατά βάση άδικους τρόπους να σου υπενθυμίσει πως όλα εδώ πληρώνονται.

Το θέμα είναι να αναγνωρίσεις εγκαίρως τα σημάδια, και να αποχωρίσεις αξιοπρεπώς, ή να δοκιμάσεις να αναθερμάνεις τον έρωτά σας. Και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Κάθε προσπάθεια για συζήτηση πέφτει στο κενό. Δεν θα έπαιρνες όρκο αν του/της άρεσε ή όχι η τελευταία ταινία που είδατε. Δεν θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που καθίσατε ο ένας απέναντι στον άλλο χωρίς κινητά στο χέρι. Και η μεγαλύτερη κουβέντα που κάνατε τελευταία ξεκίνησε από την ερώτηση «τι θα φάμε;».

Όταν βρίσκεστε σε κοινή παρέα, δεν συμφωνεί, αλλά δεν μπαίνει και στον κόπο να διαφωνήσει, με οτιδήποτε λες. Για την ακρίβεια, μάλλον απαξιοί όταν μιλάς. Ακόμα ανησυχητικότερα, του/της ξεφεύγει και καμιά γκριμάτσα αποδοκιμασίας –αυτό που οι αγγλοσάξωνες αρέσκονται να αποκαλούν eye rolling.

Δείτε επίσης: 18€ από €30 για γεύμα 2 ατόμων στο Πολυνησιακό Maori Pacific Ring Cuisine με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο

Οι απαντήσεις του/της στα μηνύματά σου είναι μονολεκτικές. Ή διεκπεραιωτικές. Τα δε (γραπτά) αστεία σου σκοντάφτουν στον τοίχο του «χαχα», αντί για το ενθουσιώδες «χαχαχαχαχαχ».

Το σεξ. Αν δεν είναι ανύπαρκτο (στην οποία περίπτωση τι κάνεις εδώ, αναζητώντας σημάδια, αντί να αναζητάς εξόδους κινδύνου;) είναι σπάνιο, προβλέψιμο και κομμάτι αποστασιοποιημένο –χωρίς πολύ πάθος, χωρίς πολλά φιλιά και αγγίγματα, πέρα από τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς πολλές αγκαλιές μετά.

Δεν κάνει πια μακροχρόνια σχέδια –ενώ παλιά έκανε (διευκρίνιση απαραίτητη, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν μακροχρόνια σχέδια γενικώς). Σε προχωρημένες περιπτώσεις, ακόμα και οι προτάσεις σου για το Σαββατοκύριακο λαμβάνουν την αποκαρδιωτική απάντηση «θα δούμε», και πρέπει να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή –για την περίπτωση που του/της προκύψει κάτι πιο ενδιαφέρον, λυπόμαστε πολύ που σε στεναχωρούμε.

Έχουν υποπέσει στην αντίληψή σου συγκαταβατικά χαμόγελα, ή/και εκδηλώσεις αγάπης λίγο παραπάνω των συνηθισμένων από τους φίλους του/της. Ειδικά αν είστε μαζί χρόνια, το πιθανότερο είναι να σε λυπούνται από το να σε συμπάθησαν ξαφνικά περισσότερο απ’ όσο πριν.

Όταν σε ρωτάνε κοινοί γνωστοί «τι κάνει» δεν έχεις πολλά να πεις, πέραν του ότι είναι καλά. Δεν ξέρεις, ας πούμε, τι γίνεται στη δουλειά του, με ποιους από τους συναδέλφους του βγαίνει μετά το γραφείο, τι σκέφτεται για τον ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου και αν η μαμά του έφτιαξε σουτζουκάκια ή μουσακά την περασμένη Κυριακή. Ναι, εντάξει, υπερβάλλουμε λιγάκι –όλοι ξέρουν αν η μαμά οποιουδήποτε έφτιαξε σουτζουκάκια ή μουσακά την περασμένη Κυριακή.

Πηγή: in2life.gr

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέες Αφίξεις μαγαζιών
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Προσφορές Εξόδου
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
Διαγωνισμοί
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Θέατρο και Cinema
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ