full screen background image
Pet Friendly

Πέντε Pet Friendly αθηναϊκά στέκια για καφέ και ποτό!

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Πέντε Pet Friendly αθηναϊκά στέκια της πρωτεύουσας με μότο τους, «μπάτε σκύλοι αλέστε»,

παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύστε ανενόχλητοι τον καφέ ή το ποτό σας συντροφιά με το κατοικίδιό σας και όχι «εξορισμένοι» σε εξωτερικούς χώρους, λόγω των παραπόνων και των αντιδράσεων των θαμώνων ή της λεγόμενης «πολιτικής» του μαγαζιού.

Bartesera

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 και χρονικά είναι ακριβώς 6 μήνες από την 4η Οκτωβρίου, που γιορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, παρουσιάζουμε πέντε σημεία στο κέντρο της Αθήνας που καλοδέχονται τα κατοικίδιά μας με ιδαίτερη αγάπη, ενώ παράλληλα φροντίζουν και τους αδέσποτους τετράποδους φίλους της περιοχής.

Bartesera cafe

 Το Bartesera της Κολοκοτρώνη
Το Bartesera της Κολοκοτρώνη αγαπά τους τετράποδους φίλους μας και φαίνεται! Πέρα από το γεγονός ότι τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα εντός του καταστήματος, η ομάδα του Bartesera δείχνει ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία φροντίζοντας και τα αδέσποτα της περιοχής. Μάλιστα, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, αφού μαζί με τη δική σας παραγγελία, τα παιδιά στο σέρβις θα φέρουν νερό και μπισκότα για το κατοικίδιό σας χωρίς καν να το ζητήσετε!
Κολοκοτρώνη 25 Αθήνα

Πικάπ cafe

Διάβασε επίσης - Related Άρθρα
pikap1
To Πικάπ της οδού Δημοφώντος είναι γνωστό για τα φιλοζωικά του αισθήματα, φροντίζοντας τα αδέσποτα, στηρίζοντας φιλοζωικές ομάδες και καλωσορίζοντας εσάς και το κατοικίδιό σας με ιδιαίτερη θέρμη στον όμορφο, alternative χώρο του. Αν προτιμήσετε την παρέα του κατοικδίου σας για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, περάστε το κατώφλι του Πικάπ άφοβα. Η ομάδα του καταστήματος άλλωστε δηλώνει: «Στο Πικάπ αγαπάμε πολύ τους τετράποδους φίλους μας και προτιμάμε την παρέα ενός αδέσποτου σκύλου από κάποιον που θα έχει “χρήματα στην τσέπη” αλλά δεν θα καταδέχεται να βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί του».
Δημοφώντος 10, (σύνορα Θησείου με Πετράλωνα)

Συγγρουόμενο cafe

 Συγγρουόμενο
Ένα από τα λεγόμενα συνεταιριστικά καφενεία που συναντάμε σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, από παρέες ανθρώπων που έχουν όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν, είναι και το Συγγρουόμενο στο Κουκάκι. Αν επιλέξετε να πιείτε τον καφέ σας με… τετράποδη συντροφιά, μη διστάσετε να περάσετε από το εν λόγω στέκι. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα εντός του καταστήματος και θα τα φροντίσουν όσο κι εσάς. Μάλιστα η ομάδα του καταστήματος επιτρέπει την είσοδο ακόμα και σε μεγαλόσωμα σκυλιά.
Φαλήρου 57 Κουκάκι

Παράθυρο cafe

ΠαράθυροΣτο Παράθυρο στο Θησείο θα απολαύσετε το ποτό σας μαζί με τον τετράποδο φίλο σας χωρίς άγχος για παράπονα, ενώ εκείνος θα απολαύσει ελεύθερα το μπισκοτάκι και το νερό που θα τον κεράσουν οι άνθρωποι του καταστήματος, καθώς θα «χαζεύει» την κίνηση στην περιοχή. Εδώ οι δίποδοι θαμώνες όχι μόνο δεν θα αντιδράσουν στη θέα ενός τετράποδου δίπλα τους, αλλά θα «παρελάσουν» και από το τραπέζι σας για να το γνωρίσουν καλύτερα, γεμίζοντάς το χάδια.
Τριών Ιεραρχών 1, Θησείο

Ηoxton cafe

Ηoxton
Το Ηoxton στο Γκάζι, εκτός από στέκι των Αθηναίων, αποτελεί και στέκι των τετράποδων φίλων μας, με μερικούς από αυτούς να είναι γνωστές και δημοφιλείς… φυσιογνωμίες στο μαγαζί, όπως ο γλυκός Ρούντι ή όμορφη Ζιζέλ που θα τους δείτε αραχτούς πάνω στους κόκκινες καναπέδες να απολαμβάνουν τη σιέστα τους. Τα σκυλάκια σας περνάνε όμορφα στο Hoxton και εσείς απολαμβάνετε την έξοδό σας χωρίς παρατηρήσεις και φόβο για τυχόν αντιδράσεις.
Βουτάδων 42, Γκάζι
Παραπάνω αναφέραμε πέντε σημεία του κέντρου της Αθήνας που καλωσορίζουν ζεστά τους τετράποδους φίλους μας, ωστόσο η λίστα δεν σταματάει εδώ. Τα μέρη που υποδέχονται με αγάπη τα κατοικίδια πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο τόσο εντός των τειχών της πρωτεύουσας όσο και εκτός.

Don't Miss - Διάβασε Επίσης