full screen background image
lovely

Το πιο αξιαγάπητο στοιχείο του κάθε ζωδίου

Γράψου στο Newsletter του Exodos24 για να μη χάνεις τις νέες αφίξεις και προσφορές για Bars - Clubs και εστιατόρια!

Please wait...

Όλα τα ζώδια έχουν θετικά στοιχεία. Ναι, και ο Σκορπιός και ο Δίδυμος.

Κριός
Ο διεκδικητής. Ναι, ο Κριός έχει αυτό το χαρακτηριστικό που όλοι σιχαίνονται να αγαπούν – εκτός από τις γυναίκες του. Θα διεκδικήσει αυτό που θέλει, ακόμη και αν αυτό είναι του Σπανού τα γενιά.

Ταύρος
Ο Ταύρος αψηφεί τα πρέπει και τα μη. Θα κάνει αυτό που θέλει και όχι απλά αυτό που είναι σημαντικό. Οι άνθρωποι που δρουν με αυτόν τον τρόπο θέλουν να είναι ισχυροί. Και στους Ταύρους αρέσει να φαίνονται ισχυροί.

Δίδυμοι
Του Δίδυμου το αξιαγάπητο χαρακτηριστικό δεν είναι για όλους. Μιλάνε ανοιχτά, πολύ ανοιχτά. Λένε πάντα την άποψή τους, όσο σκληρή κι αν είναι. Επιπλέον, αν αυτή η άποψη αλλάξει, δε φοβούνται να το εκφράσουν.

Καρκίνος
Οι συστάσεις για τα θετικά στοιχεία του Καρκίνου είναι γνωστές. Τους φροντίζει όλους, όλοι θα στηριχτούν πάνω του, βρίσκεται εκεί όποτε τον χρειαστείς, είναι ένα μάλαμα. Ωστόσο, Καρκίνε σε εσένα πάει αυτό, μη δίνεις στο πιάτο την καλοσύνη σου, μειώνεις την αξία σου.

Διάβασε επίσης - Related Άρθρα

Λέοντας
Το αιλουροειδές του ζωδιακού κύκλου είναι γνωστό για την αλαζονεία του. Αλλά, είναι και εκνευριστικά γενναιόδωρος. Ναι, αρκετοί θα εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία του, αλλά τι πειράζει; Οι δικοί του άνθρωποι ξέρουν ότι είναι άτομο που μπορούν να βασιστούν.

Παρθένος
Είναι πιστός στις πεποιθήσεις του, ακόμη και αν αυτές θεωρούνται πολύ ρομαντικές ή ουτοπικές. Θα υποστηρίξει αυτό που θεωρεί σωστό μέχρι τελευταίας ρανίδος, γι’ αυτό και οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν, τον θαυμάζουν.

Ζυγός
Ο προστάτης των αδύναμων. Σιχαίνεται την αδικία, έχει μηδενική ανοχή στους κακοπροαίρετους ανθρώπους και επιμένει στο να είναι αμερόληπτος. Ένας αληθινός άγγελος.

Σκορπιός
Ο επαναστάτης. Σε κάθε ριζοσπαστική αλλαγή που πρόκειται να συμβεί, ο Σκορπιός είναι εκεί με ένα έτοιμο επιχείρημα να την υποστηρίξει. Ενώ δεν εμπιστεύεται γενικά, έχει πίστη ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Παρεξηγείται για τις προθέσεις του; Ναι, αλλά είναι πάντα καλοπροαίρετες,

Τοξότης
Όσο τα άλλα ζώδια εμμένουν στο παρελθόν ή στο παρόν, ο Τοξότης κοιτάει το μέλλον. Αντί να κλαίγεται γι’ αυτά που δεν έκανε χθες, θα επικεντρωθεί σε αυτά που θέλει να κάνει, στοχεύοντας σε νέες συγκινήσεις.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως μοιάζει λίγο με τον Δίδυμο εδώ. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο Αιγόκερως θα βρει την λύση, χωρίς να το πολύ-κουράσει το θέμα. Πιστεύει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και ότι από μόνη της η Αθηνά δεν θα σου βρει λύση, πρέπει να βάλεις και το χεράκι σου.

Υδροχόος
Το εναλλακτικό ζώδιο που όλοι θέλουν να του μοιάσουν. Βρίσκει δύσκολα το δρόμο του, αλλά κεντρίζει το ενδιαφέρουν σου με τα πειράματά του. Μόλις βρει το μονοπάτι του, είναι μία φάλτσα, ωστόσο διασκεδαστική νότα που ταιριάζει ευχάριστα στην καθημερινότητά μας.

Ιχθείς
Το ψαράκι είναι γνωστό για τη δημιουργικότητά του. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που είναι τόσο αξιαγάπητο. Έχει πάντα την πιο άκυρη, αλλά βάσιμη, λύση στο πρόβλημά σου.

Πηγή

Don't Miss - Διάβασε Επίσης